Vacature Jeugd- en Gezinsprofessional – December 2022

Voor ons ambulante werk in de gemeenten Haaglanden en regio Rijnmond zijn wij opzoek naar Jeugd- & Gezinsprofessionals (ZZP) die werkzaam zijn in de jeugd- & gezinsbegeleiding of daarin aan de slag willen gaan, met een minimale inzet van 20 uur in de week.

FUNCTIE OMSCHRIJVING
Als jeugd- en gezinscoach ben je regisseur van je eigen caseload en begeleid je mensen tussen de 8 en 21 jaar met een zorgvraag. Onze overgrote deel aan zorgvragen is school gerelateerd, wat betekent dat we veel inzetten op het activeren van onze jongeren op de onderdelen van intrinsieke motivatie, communicatievaardigheden, emotie- en agressieregulatie, maar bieden daarnaast ook zeker zorg in bredere vorm aan. 

We werken met een eigen ontwikkelde en succesvolle methodiek die gekoppeld zit aan zelf geformuleerde doelen die aan het begin van het traject opgesteld worden, in afstemming met de zorgaanvrager en de jeugdige. Daarbij speel jijin de uitvoering en de coördinatie van de begeleiding, een belangrijke rol en ligt de focus op het in eigen kracht zetten’ en de zelfredzaamheid van de jeugdige. 


WESTCOACHING
Westcoaching is een snelgroeiende zorg- en coachingorganisatie die actief is in Zuid-Holland. Westcoaching verzorgt specialistische zorg, doormiddel van o.a. coaching en training op maat, aan jeugdigen binnen het onderwijs en in het breder sociaal domein. De visie van Westcoaching is om samen met onze jongeren te werken aan en het creëren van een reëel en stabiel toekomstbeeld. 

 

WIE ZOEKEN WIJ
Een persoon die positief in het leven staat en niemand veroordeeld voor wie hij/zij is en doet. Belangrijk is dat je weet wat er onder de jongeren speelt en hoe de (online)jeugdcultuur in elkaar steekt. Ook dien je sterk in je schoenen te staan en over een gezonde dosis zelfvertrouwen en zelfstandigheid te bezitten. Je dient makkelijk contact te kunnen maken eanderen het gevoel van veiligheid te kunnen bieden. Je bent in het bezit van een Bachelor Social Work of Pedagogiek en een geldige SKJregistratie. 

 

WAT BIEDEN WIJ 

Een sterk en krachtig team in de jeugd- en gezinsbegeleiding met diverse expertises. Een zeer flexibele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en per direct inzet in casussen en/of projecten. 

 

VRAGEN 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Fatima Ibnolfaqir via fatima@westcoaching.nl. Of stuur meteen je motivatiebrief en CV naar admin@westcoaching.nl t.a.v. Personeelszaken vacature Jeugd-/Gezinsbegeleider.

Je kunt tot en met 24 februari 2023 reageren op deze vacature.

 

————————————————————————————————————————————————-

 

Vacature Gedragswetenschapper – April 2021

Voor ons ambulante werk in de gemeenten Haaglanden zijn wij opzoek naar een gedragswetenschapper (ZZP) die werkzaam is in de jeugd- & gezinsbegeleiding of daarin aan de slag wil gaan en minimaal 20 uur in de week beschikbaar is 


FUNCTIE OMSCHRIJVING
Als gedragswetenschapper staat het gedrag van onze jeugdigen voor jou centraal. Je observeert en onderzoekt bepaald gedrag binnen bepaalde vraagstukken en casussen. Je adviseert zowel het management als de coach. Verder ben je verantwoordelijk voor het opstellen van behandelplannen die gekoppeld zitten aan de door ons ontwikkelde methodiek. 


WESTCOACHING

Westcoaching is een snelgroeiend zorgbedrijf die actief is in Zuid-Holland. Westcoaching verzorgt specialistische zorg, doormiddel van o.a. coaching en training op maat, aan jeugdigen binnen het onderwijs en in het breder sociaal domein. De visie van Westcoaching is om samen met onze jongeren te werken aan en het creëren van een reeël en stabiel toekomstbeeld. 


WIE ZOEKEN WIJ:
Een gedragswetenschapper die affiniteit heeft met de huidige jeugd en hen begrijpt. Sterk in de schoenen staat met de gave om oplossingsgericht te adviseren en beslissingen te nemenIemand die respect heeft voor verschillende leefwerelden, flexibel is en op verschillende niveaus kan opereren.  

 

WAT BIEDEN WIJ: 

  • Een team van ZZP’ers in de jeugd- en gezinsbegeleiding met diverse expertises; 
  • Een zeer flexibele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; 
  • Per direct opdrachten; 

 

VRAGEN: 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Fatima Ibnolfaqir via fatima@westcoaching.nl. Of stuur meteen je motivatiebrief en CV naar admin@westcoaching.nl t.a.v. Personeelszaken vacature Jeugd-/Gezinsbegeleider.

Deze vacature is verlopen.