Voor Professionals is er nu een zeer effectieve, unieke en innovatieve training die wordt aangeboden door Westcoaching; Allround Interactie

Als experts op het gebied van interactie met (tegendraadse) jongeren en/of jongeren met een mentaliteit die de straatcultuur vertegenwoordigd, zijn we ons erg bewust van de uitdaging die er ligt voor professionals om contact te leggen met deze specifieke doelgroep. Wat ook als lastig wordt ervaren is het contact houden en hoe je daarbij de professionele afstand bewaard. Je wilt de doelgroep op een agogische, didactische en professionele wijze ondersteunen in het werken naar perspectief, maar hoe doe je dat met een doelgroep die de mentaliteit van het wij-zij denken als uitgangspunt neemt?

De jongeren komen met een handleiding, geschreven in een taal die lastig te begrijpen is.
Wij van Westcoaching kunnen door het samenvoegen van expertise en de verschillende trainingen die we dagelijks aanbieden die taal ontcijferen, begrijpen en gebruiken om de interactie met de doelgroep beter te laten verlopen. Voeg daar de observaties van docenten/professionals en leerlingen in de praktijk bij toe waardoor we een innovatieve en effectieve methodiek hebben kunnen ontwikkelen. De training brengt een optimistische en zelfverzekerde houding bij professionals teweeg. Ze besparen daardoor energie en werken (weer) met evenveel energie en plezier als waar ze ooit mee begonnen waren. Het neemt handelingsverlegenheid in grote mate weg en door het kunnen lezen van gedrag worden de professionals in staat gesteld te anticiperen.
Wij trainen de professionals op de volgende gebieden:

  • Het kunnen creëren van een band met een evenwichtige en professionele afstand op het gebied van afstand/nabijheid
  • Het begrijpen en het vergelijken van gedragscodes
  • Het kunnen verklaren van veelvoorkomende (negatieve/tegendraadse) reacties bij het uitdragen van instructies.
  • Met veel minder weerstand en energie je doel voor elkaar kunnen krijgen
  • Het Team op gelijk niveau trekken wanneer het gaat om interactie met de doelgroep
  • Coaching on the job; observeren en bieden van handelingsadviezen op maat

Deze training wordt verzorgd door een hoofd- en co-trainer van Westcoaching en wordt zowel op individueel niveau als in groepsverband aangeboden.
Groepen kunnen zijn: Teams, samengestelde groepen of diverse teams bij elkaar.

Neem contact op voor meer informatie en referenties.

Westcoaching